Specialist in vochtrijke diervoeders

Extra aandacht voor de smakelijkheid is dit jaar nodig.
Hierbij een...

lees verder »

Direct contact? info@bonda.nl

of bel ons: 0252 - 536 136

Insecten kweken? Bonda is er voor u!

Sinds 2015 doen wij samen met opleidingsinstituten onderzoek naar het gebruik van circulaire restproducten als insectenvoer en -substraat.  Dit onderzoek heeft geresulteerd in de ontwikkeling van verschillende krachtvoer mengsels voor productie-insecten.

Onze vochtrijke en vloeibare bijproducten uit de landbouw en de levensmiddelenindustrie zijn 100% circulair en zeer goed geschikt voor de grootschalige kweek van insecten. De mengsels bieden toegevoegde waarde vanuit:
•    dekking van de vochtbehoefte
•    het bieden van een leef medium  
•    de gewenste nutriënten voor een gebalanceerd rantsoen met uitstekende groei
•    arbeidsbesparing voor de kweker

Levering en advies
Wij hebben diverse vochtrijke producten in ons assortiment die elk positieve specifieke aspecten hebben. Zo draagt bierbostel bij aan de eiwitvoorziening en is tevens een uitstekend leef medium. Tarwegistconcentraat is een vochtrijke grondstof met een hoge de eiwitwaarde. Tarwezetmeel draagt bij aan de energievoorziening. Deze producten vormen de grondstoffen voor onze specifieke mengsels voor meelwormen en Black Soldier Fly.
Naast de levering van product bieden wij u advies over het gebruik en de juiste opslag. Alles gebaseerd op onderzoek naar voeding van insecten in samenwerking met instituten. Dit onderzoek en onze ruime ervaring met vochtrijke en vloeibare circulaire producten maakt Bonda een uitstekende partner in een eerlijke en veilige voedselketen.

Graag nodigen wij u uit voor een kennismaking met onze producten.

Bel of mail ons gerust: +31 252 536 146  info@bonda.nl.

Dank aan Protifarm, Ermelo voor het beschikbaar stellen van foto's.