Specialist in vochtrijke diervoeders

Extra aandacht voor smakelijkheid rundveerantsoen.

Extra aandacht voor de smakelijkheid is dit jaar nodig. Hierbij een interessant artikel uit De Boerderij dat gaat over waarom het toevoegen van smaak ook dit jaar op veel plekken nodig is.  

Bekijk hier het 1e deel van het artikel

Bekijk hier het 2e deel van het artikel

Het artikel is...

Grote variatie in kuilgras in balans brengen!

De variatie in het ingekuilde gras is sinds jaren niet zo groot dan dit jaar het geval is. Daarom brachten wij dit voorjaar de Kuilwijzer uit. Nu actueler dan ooit gezien de huidige rantsoenen, dus maak er gebruik van!

Er is sprake van lang en dus eiwitarm gras, maar ook van heel nat, kort...

Hogere efficiëntie met Energi+

Deze warme nazomermiddag zijn we eind september op bezoek bij Gerrit van Lith van de VOF van Lith – Hurkens  in Berghem. Ook de koeien vinden het warm, ze hebben de wei gelaten voor wat het is en zijn in de stal. De ventilatoren en de isolatie doen goed werk, want als we de stal in lopen...

Doorvoer korting op Aardappelvezels

Sluit nu een doorvoerovereenkomst Aardappelpersvezels af en profiteer van meer leverzekerheid en de laagste prijs! Je bent verzekerd van minimaal 5 maanden Aardappelpersvezels. Daarnaast profiteer je bij een totale afname van 180 ton van €2,- korting per ton, bij een hogere afname kan dit oplopen...

Kun jij de Rubiks Kubus binnen no time oplossen?

Vind je het een uitdaging om onze productie & transport puzzel iedere dag weer perfect te leggen?Misschien werk je liever wel gedeeltelijk ook buiten, of ben je op zoek naar een baantje op zaterdag?

kijk hier naar onze vacatures

 

 

 

 

vorige
2 3 4 5 6 7