Lactosepermeaat Co-ferment

Lactosepermeaat is een diervoeder/co-ferment dat vrijkomt bij het produceren van caseïne en lactose uit zuivel.

Het is een vloeibaar product met een gemiddelde pH tussen de 3,5 – 4,0. Het product behoort opgeslagen te worden in een zuurbestendige silo met roerwerk, voor elke dosering dient het rondgepompt of geroerd te worden.

Meer informatie aanvragen

Meer informatie aanvragen: Lactosepermeaat Co-ferment

Samenstelling (G/KG DS)*

Droge stof 30%
Ruw eiwit 83
Ruw vet -
Ruwe celstof -
Ruw as 318
Zetmeel totaal -
Suikers (excl. lactose) -
Lactose 458
Suikers (incl. lactose) 458
Overige koolhydraten 599
Organische stof 682
Stikstof (N) 13,3
Fosfor (P) 26
Kalium (K) 72,0
Calcium (Ca) 27,0
Natrium (Na) 23,4
Chloride (Cl) 41,0
Zwavel (S) 1,9
Sulfaat (SO4) 84
Fosfaat (P205) 71,0
Biogas (m3/ton product) 150,6
Methaan (vol. %) 52,2

Aflevering en opslagadvies

Kwaliteitsborging

Veelgestelde vragen Alle vragen

De silo moet voorzien zijn van een goedwerkend roerwerk en bestand zijn tegen temperaturen van minimaal 50°C. Vloeibare voeders zijn zuur. Daarom moeten silo, roerwerk, pomp en leidingwerk zuurbestendig zijn. Polyester, RVS en PVC zijn hiervoor geschikt. Gegalvaniseerd ijzer is onvoldoende bestand tegen het zuur in het voer. Liggende tanks zijn niet geschikt voor opslag van vloeibare voeders, omdat ze minder makkelijk leeg komen en de inhoud moeilijker geroerd kan worden.

Om de kwaliteit te waarborgen zijn al onze producten GMP+ gecertificeerd en daarnaast nemen wij ook deel aan SecureFeed. Het overgrote deel heeft daarnaast ook een VLOG certificaat en bepaalde producten kunnen volgens de EU28 richtlijnen worden geproduceerd. Op de deze pagina vindt u al onze certificaten.

Ja, er heeft altijd iemand weekenddienst om klanten en leveranciers te woord te staan. Wij zijn bereikbaar via het gangbare telefoonnummer.