ProtiWanze

ProtiWanze ontstaat bij de productie van bio-ethanol uit hoofdzakelijk tarwe. Het bevat na de fermentatie resterende koolhydraten en is rijk aan eiwit. ProtiWanze is lichtbruin van kleur, vloeibaar en heeft een fris zure geur. Het heeft een constante samenstelling, vriendelijke smaak en lage zoutgehaltes. Daarmee is dit product zeer goed inzetbaar in zowel uw gras- als maïsrantsoenen.

ProtiWanze is voor rundvee een zeer smakelijk product dat positief effect heeft op de ruwvoeropname. Het hoge aandeel microbieel eiwit komt geleidelijk vrij op zowel pens- als darmniveau. Hierdoor is ProtiWanze een uitstekende vervanger voor soja/raapmengsels of eiwitrijke krachtvoerders. De aanwezigheid van gemakkelijk verteerbare celwanden en koolhydraten stimuleren de pensbacteriën, waardoor meer microbieel eiwit en propionzuur wordt gevormd. Hierdoor wordt de melk- en eiwitproductie van uw koeien gestimuleerd.

Meer informatie aanvragen

Meer informatie aanvragen: ProtiWanze

Samenstelling (g/kg ds)

DS 260 RE 295 P 7,1
VEM 1240 RVET 64 K 17,5
VEVI 1359 RC 33 Na 1,7
DVE 136 RAS 49 Mg 2,1
OEB 109 SUI 92 Ca 1,8
FOS 529 ZET 35
* De samenstelling van onze producten zijn gemiddelde waarden. Er kan echter een natuurlijke variatie in de samenstelling voorkomen.

Voeradvies

Aflevering en opslagadvies

Kwaliteitsborging