Kwestie van goede smaak: Smulpro

5 maart 2021

Smaak, plak en ideale afdek!

Het is vooral de smaak van een rantsoen die bepaalt hoeveel voer melkkoeien en melkgeiten opnemen. Meer opname is een hogere productie en een betere gezondheid van de veestapel. Daarom zijn wij gestart met een nieuw product: Smulpro! Het is samengesteld uit alleen de lekkerste grondstoffen.

Smulpro is een volledig op smaak samengesteld inkuilbaar product dat bijdraagt aan een betere opname van het rantsoen, selectie voorkomt en zeer melkdrijvend is. Smulpro zal tijdelijk leverbaar zijn tot en met augustus. Dit komt omdat in het voorjaar en in de zomerperiode vanwege weersomstandigheden nog uitdagender is om een smakelijk rantsoen voor het voerhek te krijgen. Smulpro is geoptimaliseerd op smaak en plak en in elk gras- of maisrantsoen inzetbaar. Het is een inkuilbaar product dat is samengesteld met alleen de allerlekkerste grondstoffen. Het ruikt lekker, koeien eten het graag, het plakt en daardoor draagt het bij aan een hogere opname van het rantsoen.

Wilt u meer weten over Smulpro of een vracht proberen? Bel dan even naar de binnendienst (0252 536 146) of uw adviseur en wij vertellen er graag meer over.

Levering: Smulpro wordt losgestort, per vijzel of in slurf bij u afgeleverd. Het is bovendien uitstekend geschikt om uw gras- en maiskuilen mee af te dekken. Het is aan te bevelen af te dekken met onderfolie, kuilfolie en voldoende druk. Lees hier ons inkuiladvies.

Terug naar overzicht