Sterke partner in co-producten en reststromen

Hoe krijgt u de maximale opbrengst voor uw restproducten? Welke partner ontzorgt u compleet en op duurzame wijze? Twee belangrijke vragen waarvoor één antwoord volstaat: Bonda.

Bonda is de innovatieve en efficiënte vermarkter van restproducten uit de levensmiddelen- en bio-ethanol industrie. Door onze specialistische kennis en jarenlange ervaring bieden wij u maximaal rendement en afzetzekerheid. Wij zijn een betrouwbare partner voor producenten van bier-, suiker-, zetmeel-, aardappel-, ethanol- en zuivelproducten. Opdrachtgevers die we compleet kunnen ontzorgen, doordat we een sterke schakel in de voedselketen zijn.

Uw restproducten opgewaardeerd

Bonda onderscheidt zich door uw restproduct voor een zo breed mogelijke toepassing geschikt te maken. Onder andere door de toepassing van uw product als component in onze vochtrijke mengvoeders voor varkens, koeien, kippen, en insecten of door toepassing in het droge mengvoer van Agrifirm. Vloeibare producten kunnen we transformeren tot steekvast en vice versa. Daarmee maken we voor onze klanten de productkeuze diverse en betrouwbaar leverbaar. Voor onze toeleverancier wordt daarmee de afzetmarkt verruimd en dus de opbrengst vergroot.

Een sterke organisatie die bouwt aan een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties. Bonda is onderdeel van Koninklijke Agrifirm Group. Deze sterke coöperatieve onderneming is een wereldspeler met oog op duurzaamheid en rendement.

Toeleverancier
Marius van Zandwijk
Manager sourcing & business development
m.vanzandwijk@agrifirm.com 06 - 28 44 25 79