Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem 2023

9 november 2023
Na de zeer succesvolle Rundvee en Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg is het nu de beurt aan Gorinchem! Op 28, 29 en 30 november heten wij je graag welkom met een hapje en een drankje in stand D116.
Voorafgaand aan de officiële opening vindt het Nationaal Melkvee Congres plaats. Een nieuw initiatief, georganiseerd door LTO en de Nieuwe Oogst. Hier staat het verdienmodel van de melkveehouderij centraal, waarin onder andere Erwin Wunnekink (LTO Melkveehouderij) en Alex Datema (Rabobank) met elkaar in gesprek gaan. Dit start op dinsdag 28 november om 10.00 uur.

De Tunnel van de Toekomst

Ook dit jaar wordt de RVM Innovatie Award uitgereikt op de laatste beursdag. Alle innovaties worden op de bovenverdieping ‘Next Level’ getoond, in de ‘Tunnel van de Toekomst’. Vanaf nu is het al mogelijk om te stemmen op jouw favoriete innovatie. Aan het einde van de beurs worden alle stemmen gesteld en wordt de winnaar bekend gemaakt.

De dag van de geitenhouder

De derde beursdag (donderdag 30 november) staat in het teken van de Dag van de Geitenhouder. Er worden verspreid over de dag presentaties gehouden over actuele vraagstukken in de geitenhouderij. Om 10.15 uur de aftrap met het symposium: Toekomst van de Geitenhouder in 2030.

Uw gratis toegangskaarten

Het volledige programma van RMV Gorinchem 2022 is hier te vinden.

RMV Gorinchem 2023 is te bezoeken op:
Dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 november
Van 13.00 tot 22.00 uur in Evenementenhal Gorinchem,
Franklinweg 2, 4207 HZ  Gorinchem
Stand Bonda D116

Download hier uw gratis toegangskaarten

Terug naar overzicht