RVM Gorinchem

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem

18 november 2022
Het is bijna weer zo ver, de beurs in Gorinchem! Na drie jaar afwezigheid zijn wij weer aanwezig op de vijftiende editie van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RVM) in Evenmentenhal Gorinchem. Op 29, 30 november & 01 december heten wij je graag weer welkom met een kop lekkere koffie in stand A136.
Het evenement wordt georganiseerd door Easyfairs, met een zeer omvangrijke beursvloer met meer dan 360 exposanten. Bezoek dit jaar ook de nieuwe bovenverdieping genaamd ‘Next Level’.

Emissieloze Landbouw

De RVM Gorinchem wordt de tweede dag (woensdag 30 november) afgetrapt met een openingssymposium in samenwerking met de Nieuw Oogst. Onder leiding van Esther van Snoo. Op het kennisplein dat ingericht wordt op Next Level is een seminar slim en rendabel naar emissieloze landbouw. Experts gaan in gesprek over bodem, bemesting, voeren van vers gras en emissiereductie in de stal. Op de andere beursdagen komen hier ook interessante sprekers aan bod uit de sector. Bekijk hier het voorlopige programma.

De dag van de geitenhouder

De derde beursdag (donderdag 1 december) staat in het teken van de Dag van de Geitenhouder. Er worden doorlopend presentaties gehouden over actuele vraagstukken waar geitenhouders tijdens hun dagelijkse werkzaamheden tegenaan lopen.
Nieuw kennisplein op next level
Naast de sessie over slim en rendabel naar emissieloze landbouw, worden op het Kennisplein meer presentaties gegeven. Op alle drie de beursdagen worden hier interessante onderwerpen besproken aan de hand van topsprekers uit de sector. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het verdere programma.
Innovatie Award 2022

Ook krijgt RMV Gorinchem een Tunnel van de Toekomst. De Nederlandse agrarische sector is zeer innovatief en kent veel vernieuwende bedrijven, concepten en producten. Om deze innovaties de erkenning te geven die ze verdienen, is de RMV Innovatie Award in een nieuw jasje gestoken. Tijdens de beurs kunnen bezoekers stemmen op één van de genomineerde innovaties in de Tunnel van de Toekomst. Op de derde beursdag wordt de Innovatie Award publieksprijs uitgereikt.

Uw gratis toegangskaarten

Het volledige programma van RMV Gorinchem 2022 is hier te vinden op.
RMV Gorinchem 2022 is te bezoeken op dinsdag 29, woensdag 30 november en donderdag 1 december van 13.00 tot 22.00 uur in Evenementenhal Gorinchem.

Ontvang hier uw gratis toegangskaarten

Terug naar overzicht