Thank a Farmer Day op 12 oktober

12 oktober 2022

We beschouwen de beschikbaarheid van voedsel soms als vanzelfsprekend. Wekelijks vullen we ons boodschappenmandje met heerlijke en gezonde producten. Niet iedereen staat er regelmatig bij stil, maar zonder onze boeren en telers zou dit er heel anders uitzien. Daarom is het tijd voor een groot DANKJEWEL op woensdag 12 oktober, dan is het Thank a Farmer Day!

Wat kun jij doen op Thank a Farmer Day?

Iedereen kan een handje helpen om boeren en telers op woensdag 12 oktober extra in het zonnetje te zetten. Hieronder vind je een paar ideeën, maar je kan ook zelf een mooie actie bedenken. Het doel: samen zorgen voor een moment van extra waardering voor al onze hardwerkende boeren en telers.

Kleurplaatactie

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen meedoen aan de Thank a Farmer-kleurplaatactie. De hoofdprijs is een kinderfeestje op de boerderij! De kleurplaat geeft al een inkijkje op wat er allemaal te zien is het boererf. De tweede en derde prijs is een miniatuur bulk- of vrachtwagen van Agrifirm. Kleurplaten kunnen ingestuurd worden tot en met 31 oktober 2022.

De kleurplaat kan gratis en per post worden opgestuurd naar Royal Agrifirm Group, t.a.v. afdeling communicatie, Antwoordnummer 700, 7300 WB Apeldoorn of worden gemaild naar communicatie@agrifirm.com. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Download de kleurplaat

Terug naar overzicht