Corngold

Zomerse kortingen op Corngold nu beschikbaar

15 april 2024

Corngold: De smakelijke krachtvoer vervanger

Als veehouder weet u dat de benutting van uw voer essentieel is voor de gezondheid en productiviteit van uw dieren. Corngold® is een uniek bijproduct wat zich onderscheidt door zijn aantrekkelijke eigenschappen: het is zeer smakelijk en ruikt fris met hoge nutritionele waarden. Maar wat maakt Corngold® zo waardevol voor u als veehouder? Hier meer over de kenmerken en de zomerse voordelen van Corngold®.

Wat is Corngold®?

Corngold® komt vrij bij de verwerking van mais tot maisproducten. Het is een evenwichtig voedermiddel met een hoge concentratie en verhouding van energie, eiwit en bestendig zetmeel. Deze combinatie maakt het tot een smakelijke krachtvoervervanger die vergelijkbaar is met een luxe brok. Bovendien heeft Corngold® een constant en hoog drogestofpercentage van 42 – 44%, wat gunstig is voor het drogestofpercentage van het rantsoen.

Voordelen van Corngold voor u als veehouder

  • Kostenbesparing: Door Corngold® in te zetten als krachtvoervervanger, kunt u profiteren van lagere voerkosten zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het voer.
  • Optimale rantsoenbalans: Corngold® is ideaal voor rantsoenen die extra zetmeel nodig hebben of waar het basisrantsoen verhoogd moet worden. Zo kunt u het rantsoen perfect afstemmen op de behoeften van uw dieren.
  • Goede voeropname: De smakelijke eigenschappen van Corngold® stimuleren een goede voeropname, wat bijdraagt aan de gezondheid en productiviteit van uw dieren.

Profiteer van aantrekkelijke kortingen

Het is tot 1 mei ook mogelijk om een doorvoercontact af te sluiten. Het doorvoercontract voor Corngold® is geldig van 1 april tot en met 30 september. Dit biedt de mogelijkheid om gedurende het halfjaar te profiteren van de voordelen van Corngold®. Door te kiezen voor een doorvoercontract kunt u profiteren van oplopende kortingen na afname van vier of meer vrachten.

Download hier de overeenkomst

Contacteer Ons

Heeft u vragen over Corngold® of wilt u meer informatie over het doorvoercontract? Neem dan gerust contact met ons op via verkoop@bonda.nl of 0252-536146. Ons team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze.

Terug naar overzicht