Voederbieten

Voederbieten zijn erg smakelijk en verhogen de voeropname van het totale rantsoen.

Voederbieten hebben een hoog suikergehalte en zijn erg smakelijk. Daarnaast hebben voederbieten een positief effect op het vet- en eiwitgehalte in de melk. Voor vleesvee zorgt het naast een hogere voeropname ook voor extra groei en vleesaanzet.

Meer informatie aanvragen

Meer informatie aanvragen: Voederbieten

Samenstelling (g/kg ds)

DS 139 RE 78 P 2,0
VEM 1056 RVET 10 K 22,9
VEVI 1169 RC 59 Ca 1,4
DVE 101 RAS 95
OEB -99 SUI 587
FOS 752 ZET 0
* De samenstelling van onze producten zijn gemiddelde waarden. Er kan echter een natuurlijke variatie in de samenstelling voorkomen.

Voeradvies

Aflevering en opslagadvies

Kwaliteitsborging

Veelgestelde vragen Alle vragen

Vanuit de levensmiddelen- en bio-ethanol industrie zijn er veel verschillende producten beschikbaar. Daarnaast heeft Bonda ook samengestelde producten beschikbaar. Deze worden in Den Bosch geproduceerd en samengesteld op de behoefte van de klant, deze producten zijn flexibel jaarrond leverbaar.

Om u van het beste advies te voorzien hebben wij onze verkoop per sector ingedeeld. Voor elke sector is specifieke kennis vereist, daarom heeft Bonda adviseurs voor rundvee-, schapen-, geiten- en varkenshouderij. Daarnaast hebben wij ook adviseurs op het gebied van biogas en insecten. Om u nog beter van dienst te zijn kan onze vertegenwoordiger ondersteuning inschakelen van specialisten op het gebied van;

  • Rantsoenen en nutritie
  • Logistiek en opslag
  • Voedselveiligheid

Wilt u een bestelling plaatsen of informatie over de mogelijkheden bij u? Graag hebben wij persoonlijk contact met u. Daarom verzoeken wij u onze verkoopbinnendienst te bellen:

Rundvee vragen: (0252) 536 146 Varkens vragen: (0252) 536 156

Overige contact gegevens vindt u hier.

Om de kwaliteit te waarborgen zijn al onze producten GMP+ gecertificeerd en daarnaast nemen wij ook deel aan SecureFeed. Het overgrote deel heeft daarnaast ook een VLOG certificaat en bepaalde producten kunnen volgens de EU28 richtlijnen worden geproduceerd. Op de deze pagina vindt u al onze certificaten.