Paprika

Paprika is een product dat vrijkomt uit de sortering van paprika’s. Dit zijn paprika’s die onvoldoende geschikt zijn voor de verkoop aan consumenten.

Paprika bevat veel suikers waardoor het een zeer smakelijk product is en daarmee goed geschikt als veevoer voor melkvee, jongvee, vleesvee en schapen.

Meer informatie aanvragen

Meer informatie aanvragen: Paprika

Samenstelling (g/kg ds)

DS 70 RE 163 P 2,9
VEM 864 RVET 37 K 35,5
VEVI 880 RC 176 Na 0,1
DVE 125 RAS 62 Mg 1,4
OEB -50 SUI 375 Ca 1,2
FOS 542 ZET 0
* De samenstelling van onze producten zijn gemiddelde waarden. Er kan echter een natuurlijke variatie in de samenstelling voorkomen.

Aflevering en opslagadvies

Kwaliteitsborging

Veelgestelde vragen Alle vragen

Om de kwaliteit te waarborgen zijn al onze producten GMP+ gecertificeerd en daarnaast nemen wij ook deel aan SecureFeed. Het overgrote deel heeft daarnaast ook een VLOG certificaat en bepaalde producten kunnen volgens de EU28 richtlijnen worden geproduceerd. Op de deze pagina vindt u al onze certificaten.

Vanuit de levensmiddelen- en bio-ethanol industrie zijn er veel verschillende producten beschikbaar. Daarnaast heeft Bonda ook samengestelde producten beschikbaar. Deze worden in Den Bosch geproduceerd en samengesteld op de behoefte van de klant, deze producten zijn flexibel jaarrond leverbaar.

Om u van het beste advies te voorzien hebben wij onze verkoop per sector ingedeeld. Voor elke sector is specifieke kennis vereist, daarom heeft Bonda adviseurs voor rundvee-, schapen-, geiten- en varkenshouderij. Daarnaast hebben wij ook adviseurs op het gebied van biogas en insecten. Om u nog beter van dienst te zijn kan onze vertegenwoordiger ondersteuning inschakelen van specialisten op het gebied van;

  • Rantsoenen en nutritie
  • Logistiek en opslag
  • Voedselveiligheid

Wilt u een bestelling plaatsen of informatie over de mogelijkheden bij u? Graag hebben wij persoonlijk contact met u. Daarom verzoeken wij u onze verkoopbinnendienst te bellen:

Rundvee vragen: (0252) 536 146 Varkens vragen: (0252) 536 156

Overige contact gegevens vindt u hier.

  • Alle vochtige producten zijn VLOG-gecertificeerd. Dit houdt in dat er aantoonbaar levensmiddelen zijn geproduceerd zonder het gebruik van genetisch gemodificeerde organismen (non-GMO).
  • EU28-voeders bestaan alleen uit componenten die in de Europese Unie en/of Oekraïne zijn verbouwd. Hierdoor zijn ze geschikt om te voeren voor deelnemers aan het PlanetProof concept. Proti+, Energi+ en Gluco+ kunnen EU28 afgeleverd worden. Dit dient speciaal aangegeven te worden, zodat dit separaat geproduceerd kan worden. Aardappelpersvezels, groenten, bierbostel, ProtiWanze en Corngold® (maïsglutenvoer) zijn standaard EU28-gecertificeerd.
Bekijk alle certificaten hier.