Aardappelen Co-ferment

Co-ferment aardappelen zijn aardappelen die niet geschikt zijn voor diervoeding. Aardappelen halen een hoge methaanopbrengst uit organische stof. Dit komt door de hoge concentratie afbreekbare organische stof in de vorm van zetmeel. 

Het is een steekvast product met een gemiddelde pH tussen de 5,5 – 6,5. Het product behoort opgeslagen te worden in een sleufsilo of kuilplaat waar het lekvocht opgevangen kan worden.

Meer informatie aanvragen

Meer informatie aanvragen: Aardappelen Co-ferment

Samenstelling (G/KG DS)*

Droge stof 20,2%
Ruw eiwit 105
Ruw vet 3
Ruwe celstof 41
Ruw as 57
Zetmeel totaal 749
Suikers (excl. lactose) 30
Lactose -
Suikers (incl. lactose) 30
Overige koolhydraten 794
Organische stof 943
Stikstof (N) 16,8
Fosfor (P) 2,0
Kalium (K) 22,2
Calcium (Ca) 0,6
Natrium (Na) 0,2
Chloride (Cl) 1,6
Zwavel (S) -
Sulfaat (SO4) -
Fosfaat (P205) 4,6
Biogas (m3/ton product) 140,9
Methaan (vol. %) 52,1

Aflevering en opslagadvies

Kwaliteitsborging

Veelgestelde vragen Alle vragen

Om u van het beste advies te voorzien hebben wij onze verkoop per sector ingedeeld. Voor elke sector is specifieke kennis vereist, daarom heeft Bonda adviseurs voor rundvee-, schapen-, geiten- en varkenshouderij. Daarnaast hebben wij ook adviseurs op het gebied van biogas en insecten. Om u nog beter van dienst te zijn kan onze vertegenwoordiger ondersteuning inschakelen van specialisten op het gebied van;

  • Rantsoenen en nutritie
  • Logistiek en opslag
  • Voedselveiligheid

Wilt u een bestelling plaatsen of informatie over de mogelijkheden bij u? Graag hebben wij persoonlijk contact met u. Daarom verzoeken wij u onze verkoopbinnendienst te bellen:

Rundvee vragen: +31 252 536 146 Varkens vragen: +31 252 536 156

Overige contact gegevens vindt u hier.

Vanuit de levensmiddelen- en bio-ethanol industrie zijn er veel verschillende producten beschikbaar. Daarnaast heeft Bonda ook samengestelde producten beschikbaar. Deze worden in Den Bosch geproduceerd en samengesteld op de behoefte van de klant, deze producten zijn flexibel jaarrond leverbaar.

Om de kwaliteit te waarborgen zijn al onze producten GMP+ gecertificeerd en daarnaast nemen wij ook deel aan SecureFeed. Het overgrote deel heeft daarnaast ook een VLOG certificaat en bepaalde producten kunnen volgens de EU28 richtlijnen worden geproduceerd. Op de deze pagina vindt u al onze certificaten.