Specialist in vochtrijke diervoeders

EUR 1.000,= voordeel bij aanschaf sleufsilo!

Vochtrijke voeders zijn een waardevol onderdeel van het rantsoen en de juiste opslag beperkt de bewaarverliezen tot een minimum. Een goede sleufsilo geeft gebruiksgemak dat dagelijks terugkomt in een prettige manier van werken. Wanneer u investeert in een goede sleufsilo geeft Bonda u een voordeel...

Bedankt René!

Zaterdag jl. hebben wij afscheid genomen van René Schepens. Hij heeft de afgelopen 32 jaar een grote en hele belangrijke bijdrage geleverd. Ontzettend bedankt René!

 

 

 

Welkom Bart!

Welkom Bart Verbakel! Deze week begonnen als commercieel adviseur rundvee en vandaag mocht hij mee kijken hoe het eraan toegaat op de vijzelslurfwagen. 

Wilt u ook een vochtrijk mengproduct op deze manier ontvangen? Bel dan 0252-536146

 

 

 

Meer melkeiwit.

Wilt u ook het melkeiwitgehalte verhogen?Aardappelpersvezels staan bekend om de hoge energiewaarde, hoog bestendig zetmeelgehalte en constante kwaliteit. De eiwitkwaliteit van aardappelproducten is van nature hoog. Aardappelpersvezels leveren daarmee hoogwaardige aminozuren die de...

Verbeter darmgezondheid varken.

In de dagelijkse praktijk is het een vaak terugkerend onderwerp: Darmgezondheid. Darmgezondheid van uw varkens verbeteren kan prima via: bierbostel / bostelmix ! 

• Bierbostel heeft een gunstig effect op het verteringsstelsel• Levert een positieve bijdrage in terugdringen...

vorige
2 3 4 5 6 7